Vertrouwen

Vertrouwen, vertrouwen hebben in de liefde, in jouw pad, in de mensen om je heen en/of de begeleiding van boven.
Er zijn zoveel verschillende onderwerpen waarin vertrouwen een hoofdrol speelt. Op het moment dat vertrouwen geraakt wordt, beschadigt wordt dan komt er een storing in je basis energie.

Vol vertrouwen door het leven gaan geeft zo een goed gevoel. En plots gebeurt er iets in je leven waardoor jij het vertrouwen kwijt raakt. Die nieuwe liefde is even niet zoals je het verwacht. De ander doet iets waardoor jij het vertrouwen in de liefde en/of vriendschap kwijtraakt. Het was zo leuk, je zat in zo een lekkere flow. Na lange tijd durfde je eindelijk weer iemand toe te laten.

Ik geef dit voorbeeld omdat vele hier wel herkenning in hebben. Vertrouwen wat beschaamd wordt, je afvragen waarom boven dit op je pad stuurt. Vertrouwen kan op zoveel verschillende manieren beschadigt worden.

We spreken snel van vertrouwen als alles goed gaat maar zodra het niet goed lijkt te gaan dan is er een deuk in het vertrouwen gekomen.
De kijk op vertrouwen, hoe we dat zien, ervaren en de waarde die we daaraan hechten is heel erg groot.

Maar als alles goed gaat, spreken we dan over vertrouwen hebben? Of is dat gewoon meegaan in een heerlijke stroming van dat moment?

Is het niet zo dat juist wanneer het niet goed gaat, wanneer die eerste deuk komt, de eerste keer dat het niet goed gaat of loopt zoals je had verwacht of dacht dat het dan juist op vertrouwen aankomt?

Dat we pas als het niet goed gaat kunnen spreken of we vertrouwen hebben of niet?

Het meten van je vertrouwen in je leven aan goede gebeurtenissen en gebeurtenissen die we niet leuk vinden is geen vertrouwen.

Je afvragen waarom boven die persoon op je pad stuurt die niet te vertrouwen is. Je afvragen en vertrouwen verliezen in boven omdat het in je leven plaatsvindt, dat is geen vertrouwen.

Juist als het niet goed gaat. Juist als alle vaste zekerheden uit elkaar vallen. Juist als je gekwetst wordt, dan komt het aan op vertrouwen en niet alleen maar als het goed gaat.

Vertrouwen hebben in je weg, in je eigen leven. Wetende dat wat er ook gebeurt, jij kan er mee omgaan. Dan spreken we over vertrouwen.

Als jij in staat bent vertrouwen te hebben in elke situatie omdat jij weet dat wat er ook gaande is, het is goed zoals het is en jij kan er mee omgaan. Dat is waar vertrouwen om gaat en is het niet meer mogelijk om uit balans te raken, gekwetst te raken of minder goed in je energie te zitten.

Het is al goed en het wordt alleen maar beter.

Affirmatie om weer in vertrouwen, vol vertrouwen je leven te ervaren:
Ik vertrouw mijzelf dat wat er ook gebeurt, ik kan er mee omgaan.

Liefs Carolien

 

Vertrouwen

 

 

 

 

 

 

Online mediums Astrostars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.