Paranormaal Consult

Paranormaal Consult, wat kan je en mag je verwachten?

Paranormaal zijn is veelal een gaven waarmee de paragnost of medium mee geboren is. De verbinding tussen hemel en aarde is heel sterk aanwezig. Je kunt het zien als een sluier die tussen de hemel en aarde is. Aan de andere kant van de sluier bepalen ze wat wij wel en niet mogen zien en mogen doorgeven.

Het is vaak afhankelijk van de ontvangen wat een medium/paragnost door mag geven en te zien krijgt. Een medium/paragnost kan het niet sturen of afdwingen maar mogen ontvangen, mogen door de sluier heen kijken als het toegestaan wordt.

Ik zal even een voorbeeld geven. Iemand vraagt over de liefde, is al jaren vrijgezel en heeft in het verleden nare ervaringen gehad in de liefde. Het verlangen is groot om een goede relatie te krijgen en de verwachtingen zijn hoog. De persoon in kwestie die graag wat meer wil weten over de liefde heeft het nodig om te horen om zich aan vast te kunnen houden. Als er toch eens bericht kwam dat de nieuwe liefde tussen nu en 2 maanden op de stoep zou staan, dat zou toch wel heel mooi zijn, Het belang en de neiging tot vasthouden aan een beeld is zo groot dat als er teveel informatie gegeven wordt over de nieuwe liefde, de persoon in kwestie de neiging zal hebben zich daar volledig op te focussen en aan vast te houden. Dit is dus niet de bedoeling. Het is wel heel begrijpelijk maar doordat de ontvanger er op deze manier instaat mag er dus niet veel over waargenomen worden.

Echter iemand die vraagt naar de liefde maar het echt ziet als een aanvulling en geen invulling, die gene zal veel meer te horen krijgen omdat het na het consult ook weer los gelaten wordt. De waarneming geeft dan een positieve boost in de energie van de ontvanger maar de nuchterheid zorgt voor de ontspanning en openheid.

Bij het ontvangen van een paranormaal consult kun je niet verwachten dat een medium/paragnost alwetend is. Een medium/paragnost die aangeeft alles te weten en te zien spreekt geen waarheid. Er zijn altijd delen die verborgen blijven voor de ontvanger en de gever van het paranormaal consult.

Wat je zeker mag verwachten tijdens een paranormaal consult is dat de gene die jou het consult geeft dingen over jou kan vertellen die een medium/paragnost echt niet kan weten. En dat mogen geen standaard dingen zijn maar specifieke waarnemingen. Op die manier ontvang jij het bewijs dat je te maken hebt met een zuiver paranormaal consult.

Dit geld tevens ook als de vraag er is naar een overleden dierbare. Er mag direct bewijs gegeven worden over de persoon die overleden is. Soms gebeurt het wel eens dat als die vraag gesteld wordt, is er een overleden persoon bij me, dat de vrager al iemand in gedachten heeft. Ook hierin geld de regel dat boven bepaald. Je kunt wel iemand in gedachten hebben maar het kan zomaar zijn dat er al iemand anders klaar staat aan de andere kant omdat die gene eerst door wil komen. Blijf dus altijd open staan als je vraagt naar een overleden dierbare dat het ook iemand anders kan zijn die eerst doorkomt.

Ik wens je een mooi en zuiver paranormaal consult toe

Liefs Carolien de Bree

 

Wil je een ruime keuze hebben in een mooi team van paranormaal adviseurs? Klik dan op de foto hieronder.

paranormaal

Vragen over de gezondheid kunnen niet beantwoord worden. Raadpleeg daarvoor altijd Uw arts/specialist.

 

 

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.