Privé consult

Privé consult in eigen praktijk

Een privé consult in huiskamer sfeer. Wil jij de tijd hebben om al je vragen te stellen onder het genot van koffie/thee? Even face to face tijd en een persoonlijk gesprek over alle dingen die gaande zijn in jouw leven.

Wees van harte welkom in de privé praktijk van Carolien de Bree.

Eem privé consult duurt tussen de 45 en 60 min, alle tijd dus om jouw vragen te stellen.
Het is mogelijk om vragen te stellen over de toekomst, liefde, relatie, werk, opvoeding, geld, contact met overleden dierbare en nog vele andere vragen.

Als je liever niet alleen wilt komen dan is het geen enkel probleem als er een vriend/vriendin of familielid meekomt. Veelal is dit zelfs heel verstandig want tijdens een privé consult kan er veel informatie gegeven worden. De gene die meekomt kan je dan een beetje helpen met alles te onthouden wat er verteld wordt.

Het is wel wijsheid om van te voren al je vragen even op te schrijven zodat je geen vragen vergeet te stellen. Wil je iets over iemand anders weten dan is het handig een foto van die gene mee te nemen.

Je kunt kiezen om zowel overdag als in de avond een afspraak te maken. Mocht het zo zijn dat je doordeweeks niet kan dan mag het ook op de zaterdag ochtend.

Wil je een afspraak maken? Stuur gerust een app met je naam en geef aan dat je een privé consult wilt aanvragen. Aangezien Carolien het erg druk heeft is bellen niet heel verstandig want de kans dat ze opneemt is klein, Bij het aanvragen via app/sms komt Carolien zodra ze kan (veelal op de dag zelf) bij je terug om een afspraak te maken.

Carolien de Bree geeft het consult in Purmerend.

06 20 65 28 97

Privé consult