Cursus medium training

Cursus medium training start op dinsdag avond 4 September om 20.00 tot 22.15 bestaande uit 4 lesavonden om de twee weken gegeven.  4, 18 sept  2 en 16 oktober  in Purmerend

Op dinsdag 11 september start er een cursus medium training om 20,00 tot 22.15  bestaande uit 4 lesavonden om de twee weken gegeven. 11, 25 sept 9 en 23 oktober in Purmerend

 

Carolien de Bree geeft de cursus medium training in kleine groepen van max 5 personen. Op die manier krijgt ieder de aandacht die nodig en is de mogelijkheid om te leren en te groeien het grootst.

De medium training is voor mensen die al bekend zijn met het paranormale en zichzelf nog meer willen ontwikkelen op dat vlak.

De cursus medium training bestaat uit 4 lesavonden waarin er samen gewerkt en geleerd wordt de verbinding met boven en je hogere zelf te versterken. De cursus medium training bestaat onder andere uit phychometrie invoelen van foto’s en voorwerpen. Contact maken met overleden dierbare. ontmoeting met gidsen, engelen en begeleiders van boven. Waarnemingen ontvangen door middel van naam en leeftijd van een persoon. Meditatie. Pendelen, aura lezen en spontane waarnemingen geven.

 

Wil jij in klein groepsverband deze cursus medium training volgen? Of wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een sms/app naar Carolien 0611 425988, geef aan wat je wil en jouw email adres door zodat de informatie per mail naar je toe gestuurd kan worden.

Wil je liever contact via de mail? Klik dan hier

 

Omdat Carolien met kleine groepen werkt is de kans groot dat de cursus medium training snel volgeboekt is dus wees er snel bij en geef je nu op!

 

 

Cursus medium training

 

De kosten voor de cursus bedraagt 150 euro voor 4 lesavonden. Gaarne op de eerste avond betalen.

Mocht er iets zijn waardoor U toch niet deel kunt nemen aan de cursus dan graag een week van te voren afmelden zodat er de gelegenheid is om iemand anders een plek in de cursus te gunnen. Mocht dit niet een week van te voren gebeuren dan worden de kosten volledig in rekening gebracht.

 

 

Voor paranormaal advies kunt U nu terecht bij de spiritueel adviseurs van de paranormale hulplijn Astrostars