Contact

Contact kun je maken door het onderstaand formulier in te vullen. Je kunt op die manier meer informatie krijgen over de mogelijkheden.

Wil je niet mailen dan mag je natuurlijk ook een app/sms sturen naar 0620652897 Carolien zal dan spoedig contact met jou opnemen.

Momenteel kun je alleen in contact komen door te sms/app of te bellen tussen 16.30 en 17.00 (ma t/m vrij)

paranormale hulplijn

4 reacties

4 gedachten over “Contact

 1. Hallo Caroline,
  Het lijkt me heel leuk om mee te doen met de medium gevorderden workshop op 1 september a.s. Wel wil graag even van je weten waar dit plaats vind?
  Vriendelijke groet,
  Maria Weening-Wijsbeek

  • Hallo Maria, wat leuk dat je interesse hebt. Het wordt in Purmerend gegeven. Mocht je meer informatie willen dan mag je me ook app hoor. Rechts boven op deze site zie je de whatsapp icoon. Groetjes Carolien

 2. Hallo Carolien,

  Dank u wel nogmaals voor het mooie consult wat ik van u mocht ontvangen gister. Ik ben zeer gelukkig dat ik mijn moeder even weer dichtbij heb gevoeld. En dat ze nu daar is met de mensen wie zij zo miste……… Dankbaarheid ten top. Op de terugweg kwamen er nog dingen naar boven die ik nog beter kon plaatsen. En ook over mijn lieve Charly en Murphy. Ik voel dat ik nu verder kan gaan met mijn leven. Ik stuur deze week een pakje met wat lekkers voor de honden en de poesjes. Een klein cadeautje van mij voor deze lieverds. Zeker tot ziens!

  Een warme groet van :

  Joke van der Vlugt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.