Vlinder

Vlinder, als de vlinder in jouw leven verschijnt dan geeft de vlinder jou de boodschap mee van transformatie.

Komt de vlinder in jouw leven dan laat deze je weten dat er een nieuw begin heel dichtbij is. Een transformatie naar een leven in liefde, vreugde en gezondheid,

Elk dier brengt een boodschap mee. Jammer genoeg kijken we te weinig naar de boodschap die dagelijks gebracht wordt. Zodra je er weer oog voor krijgt, open voor gaat staan dan zal je merken dat dieren steeds vaker op jouw pad komen, Dieren die je eerst niet eens opvielen pakken nu je oog en raken jouw bewustzijn.

De vlinder brengt een mooie boodschap met zich mee. De boodschap van liefde, vreugde en gezondheid. De erkenning voor de verschillende fases die jij mocht doorstaan en ervaren om te komen waar je nu bent.

De vlinder laat jouw weten dat het nieuwe begin heel dichtbij is. Dat jij de nectar van het leven mag gaan proeven en dat het tijd is het verleden daar te laten waar het hoort.

De tijd is aangebroken om jezelf te laten zien, naar voren te komen en jouw ware schoonheid van jouw pure ziel te laten stralen. Dit is jouw tijd om te vliegen.

Tevens laat de vlinder je weten dat de tijd is aangebroken om jouw voelsprieten, jouw antennes te gaan gebruiken, het verscherpen van je zintuigen voor jouw spirituele en paranormale groei. De tijd is aangebroken dat gevoeligheid sterker wordt en waarnemingen krachtiger binnen komen. Vooral op het vlak van de liefde ben je in staat de ziel van de ander te herkennen en het innerlijk weten te ervaren dat die ziel de gene is die bij je hoort.

De vlinder, wit en/of kleurrijk komt jou een heel mooie boodschap brengen, De erkenning geven voor de weg die jij hebt afgelegd, doorleeft en doorstaan. Maar nog meer als teken dat nieuwe vreugde onderweg is naar jou en dat het tijd is het leven iets luchtiger te gaan zien, met nieuwe ogen te bekijken en het geluk waar je zo naar verlangt toe te laten.

 

 

Vlinder

18 reacties

18 gedachten over “Vlinder

 1. Na een hele zware tijd samen met mijn man, vroeg ik aan een beschermengel mij een teken te geven! Jk loop naar buiten en pal naast mijn deur zie ik een enorme pauwoogvlinder op een blauw druifje zitten in de zon. Ik kon er zelfs enkele prachtige foto’s van maken. Ik voel mij op de een of andere manier toch beschermd. Bedankt voor de uitleg

 2. In de laatste paar dagen is er twee keer (op verschillende plaatsen) een vlinder op mijn hoofd gaan zitten. Wat een mooie beleving, vooral na wat ik hier lees!

 3. Ik ben 60 jaar en ik reed gister (21 sep. 21) met mijn Scootmobiel van de winkel naar huis.. Dat is z’n 800 meter, en werdt de hele rit achtervolgd door een mooie gekleurde vlinder, de vlinder vlog rechts en links met me mee. En toen ik thuis kwam vloog die nog even voor mijn gezicht en verdween, het was net of hij/zij mij kende.. Althans zo kwam het bij mij! over. Ik werdt er een beetje bang van. Net of hij/zij mij iets wou behoeden voor het één of ander.. Die dag is niks gebeurd.. Ik vond het vreemd, maar wel erg mooi

 4. Ik heb nu al paar keer vlinder bij mij gehad nooit aan betekenis gedacht maar alles bijelkaar vader overleden, scheiding meegemaakt wordt nu veel duidelijk ??

  • In de afgelopen 7 dagen zijn Er tot 2 keer toe vlinders mijn kantoor binnen gevlogen (andere dagen en locaties ook) en gingen beide op mijn hand zitten en bleven zitten. Ik liep ermee naar het open raam en stak mijn hand naaar buiten en pas na een minuut vlogen ze weg. Prachtig kleurrijk. Heel bijzonder. Ik sta sinds een week gek genoeg na hele zware jaren en afsluiting voor een nieuwe levensfase .. ❤️

 5. Ik zie sinds een paar weken dagelijks een witte vlinder in mijn buurt, viel me op toen ik met mijn jongens op de camping was en nu ook thuis. Ik was benieuwd wat dit zou kunnen betekenen en deze boodschap resoneert enorm! Dankbaar ??

  • Wauw. Ik zie nu al twee weken verschillende mooie vlinders dicht bij mij in de buurt vliegen, variërend van witte vlinders, monarchvlinders, dagpauwogen. Al lange tijd heb ik niet zoveel vlinders gezien.. Helaas trof ik er deze week wel eentje dood op de grond aan, maar de rest fladdert vredig om mij heen. Zo opvallend was het dat ik het op moest zoeken! Mooi. Benieuwd wat het leven mij mag brengen.

  • Vandaag een hele mooie oranje bruin gekleurde vlinder gezien. Ik heb mijn hand uitgestoken en de vlinder vloog zo op me hand en daar bleef de vlinder nog even zitten. Ik weet sinds kort mijn ziels missie en ben erg dankbaar voor deze mooie boodschap. ?

  • Een vlinder op mijn voet heeft zeker een paar minuten daar gezeten en hoop dat hij of zij mij werkelijk de lucht heeft gegeven die ik nodig had. En ineens zie ik scherper en luchtiger. De vlinder heeft de boel laten “ loslaten”!!
   ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.