Vlinder

Vlinder, als de vlinder in jouw leven verschijnt dan geeft de vlinder jou de boodschap mee van transformatie.

Komt de vlinder in jouw leven dan laat deze je weten dat er een nieuw begin heel dichtbij is. Een transformatie naar een leven in liefde, vreugde en gezondheid,

Elk dier brengt een boodschap mee. Jammer genoeg kijken we te weinig naar de boodschap die dagelijks gebracht wordt. Zodra je er weer oog voor krijgt, open voor gaat staan dan zal je merken dat dieren steeds vaker op jouw pad komen, Dieren die je eerst niet eens opvielen pakken nu je oog en raken jouw bewustzijn.

De vlinder brengt een mooie boodschap met zich mee. De boodschap van liefde, vreugde en gezondheid. De erkenning voor de verschillende fases die jij mocht doorstaan en ervaren om te komen waar je nu bent.

De vlinder laat jouw weten dat het nieuwe begin heel dichtbij is. Dat jij de nectar van het leven mag gaan proeven en dat het tijd is het verleden daar te laten waar het hoort.

De tijd is aangebroken om jezelf te laten zien, naar voren te komen en jouw ware schoonheid van jouw pure ziel te laten stralen. Dit is jouw tijd om te vliegen.

Tevens laat de vlinder je weten dat de tijd is aangebroken om jouw voelsprieten, jouw antennes te gaan gebruiken, het verscherpen van je zintuigen voor jouw spirituele en paranormale groei. De tijd is aangebroken dat gevoeligheid sterker wordt en waarnemingen krachtiger binnen komen. Vooral op het vlak van de liefde ben je in staat de ziel van de ander te herkennen en het innerlijk weten te ervaren dat die ziel de gene is die bij je hoort.

De vlinder, wit en/of kleurrijk komt jou een heel mooie boodschap brengen, De erkenning geven voor de weg die jij hebt afgelegd, doorleeft en doorstaan. Maar nog meer als teken dat nieuwe vreugde onderweg is naar jou en dat het tijd is het leven iets luchtiger te gaan zien, met nieuwe ogen te bekijken en het geluk waar je zo naar verlangt toe te laten.

 

 

Vlinder

9 reacties

9 gedachten over “Vlinder

  1. Ik zie sinds een paar weken dagelijks een witte vlinder in mijn buurt, viel me op toen ik met mijn jongens op de camping was en nu ook thuis. Ik was benieuwd wat dit zou kunnen betekenen en deze boodschap resoneert enorm! Dankbaar 🙏💕

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.