Paragnost medium

Paragnost en medium Carolien de Bree

Ik ben paragnost, medium en maak tevens gebruik van inzichtkaarten om aan jou een reading te geven. Ik heb inmiddels 25 jaar ervaring in het geven van consulten. In de loop der jaren zijn er zoveel verschillende vragen gesteld dat mijn gave zich steeds breder is gaan ontwikkelen. Ik kan me niet anders herinneren dan dat er altijd al contact is geweest tussen mij en de geestenwereld. De energie door mogen geven vanuit de andere kant geeft zo een mooi geheel weer. We zijn niet afgescheiden van elkaar, alleen de vorm, de materie is anders. Voor de ene persoon zichtbaar en/of voelbaar en voor de ander niet. Ik voel me dankbaar dat ik een schakel mag zijn om een boodschap van een overleden dierbare door te mogen geven. Als ik hierin iets voor jou kan betekenen dan doe ik dat met alle liefde. Wellicht zijn er andere dingen die jou bezig houden in je dagelijkse leven.

paragnost medium

Heb je vragen over iemand die dichtbij jou staat of wil je meer weten over jouw huidige relatie?  Wil jij weten welke richting het uit gaat en wat jij kan doen om voor een positieve stroming te zorgen binnen jouw relaties? Dan help ik jou graag op weg dus stel gerust je vragen.

Ik heb altijd al  een speciale band met dieren. De energie van een dier is zichtbaar en voelbaar voor mij waardoor ik contact kan leggen met de ziel van een dier en jouw vragen mag beantwoorden.

Heb jij het gevoel dat je even stil staat in jouw ontwikkeling? Wil je graag inzicht hoe jij verder kan gaan om jouw toekomst naar wens te creëren? Waar jij je ook mee bezig houdt, stel je vraag en blijf er niet mee zitten. Maak het jezelf makkelijk en pak de helpende hand aan. Gelukkig hoef je er niet meer alleen voor te staan en kan je hulp krijgen wat jou ondersteuning geeft en je weer meer in jou kracht zet. Alles wat wij bespreken blijft tussen ons beide dus jij kan vol vertrouwen het consult aangaan.

Paragnosten, tarotisten, mediums, lichtwerkers zijn ook te bereiken op AngelGuidance.nl

                                               Paragnost

 

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.