Waarde van jouw hart

Waarde van jouw hart.

Spiegelen, houdt dit jou bezig als het gaat om de persoonlijke ontwikkeling, jouw groei en bewustzijnsproces van jouw eigen creatie in het leven?
Zelfreflectie en het spiegelen wordt nog wel eens besproken maar is dit wel zo terecht en slaan we daar niet een beetje in door?
Herken jij het dat je partners aantrekt die niet goed voor je zijn? Vriendschappen aangaat waarin je naar beneden gehaald wordt? Dat je hulp ontvangt van iemand die de intentie heeft jou op te beuren maar na het gesprek voel jij je eigenlijk beroerder dan voorheen?
In de spirituele wereld wordt er regelmatig aangegeven bewust te zijn van wat soort mensen trek jij aan in jouw leven en wat komen ze je brengen.
Ben jij aan jezelf gaan twijfelen en jezelf onder de loep gaan nemen omdat je steeds een partner aantrekt die eigenlijk niet bij je past? Heeft de ander zijn of haar best gedaan jou af te breken, emotioneel kleiner te laten voelen, emotionele chantage toegepast, vernedering, manipulatie, geen tijd genomen om te luisteren of moeite genomen jou te begrijpen?
Veel vraagtekens in vele zinnen achter elkaar maarrrr, niet geheel onterecht.
Als jij jezelf hierin herkend dan wil ik je nu toch even vragen, STOP alsjeblieft met het spiegelen en neem even de tijd om deze mogelijkheid in je op te nemen.

De waarde van het hart, de eigenwaarde, jouw eigen hart op waarde schatten.
Dit is belangrijk om in gedachten met je mee te nemen als er weer eens een reactie komt van iemand waar je echt niet vrolijk van wordt.

De persoon waar het om gaat, de gene die de reactie naar jou toe geeft handelt op dat moment naar de waarde die hij/zij hecht aan het eigen hart.
Het is niets persoonlijks naar jou toe.
Als iemand bewust is van de kwetsbaarheid van het hart, de schade die het aan kan richten als er naar gedaan wordt en de periode die nodig is om weer te herstellen dan zou diegene het echt niet doen.
Op het moment dat iemand emotionele chantage toepast naar jou toen dan laat die gene zien hoe hij/zij met het eigen hart omgaat.

Iemand die de waarde van het eigen hart niet ziet is niet in staat waardevol met het hart van de ander om te gaan.
Deze persoon mag daar nog in groeien en ontdekken.

Vraag jezelf niet meer af wat er mis is met jou waardoor dit gebeurd. Ga niet twijfelen aan jezelf of je dit verdient hebt of dat je wellicht ergens voor gestraft wordt.
Jouw licht kan niet gedoofd worden want het is jouw licht en jij bepaald. Er is niks mis met jou!
Wees blij dat jij niet in staat bent om het hart van de ander te vertrappen omdat jij bewust bent van de schade die dan veroorzaakt wordt.
Wees blij dat het niets met jou te maken heeft hoe de ander reageert.
Wees niet bedroefd dat de ander niet ziet wie jij werkelijk bent maar ga zelf zien wie jij in werkelijkheid bent. Zie de waarde van jouw hart.

Veel liefs,
Carolien de Bree

 

 

waarde van jouw hart

 

De spiritueel adviseurs kunnen jou een persoonlijk advies/reading geven over de waarde van jouw hart op de paranormale hulplijn Astrostars

Dit bericht was geplaatst op 31 maart 2018. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie

Een gedachte over “Waarde van jouw hart

  1. Wanneer iemand iets zegt of doet zegt dat kwetsend is dan zegt dat inderdaad alles over die persoon en niet over mij. Ik kan me zo vinden in dat wat je geschreven hebt, ook dat de ander nog mag groeien. Heel veel dank voor deze zo mooie juiste liefdevolle handreiking en prachrig groeiproces om dit te leren ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.