Dagkaart

Dagkaart.

De algemene energie van de dag wordt gedeeld op facebook. Op de pagina van Carolien de Bree kun je iedere ochtend de dagkaart zien en lezen.

De algemene dagkaart geeft de tendens van de dag energie weer en is geen persoonlijke dagkaart. Door kennis van de dag energie te weten kun je er op in spelen of rekening mee houden in de dingen die je die dag doet.

De kaarten zijn gemaakt en geschreven voor AngelGuidance.nl door Carolien de Bree.

Uiteraard ben je welkom om een persoonlijke kaart te laten trekken bij medium en paragnost Carolien. Op die manier weet je wat je te wachten staat, waar je rekening mee kunt houden. Waar jouw kracht, uitdaging en mogelijkheden liggen.

De kaarten zijn gericht ontwikkeld op de persoonlijke ontwikkeling en groei. De kaarten helpen je bewust te worden en maken het mogelijk oude patronen te doorbreken. Inzicht te krijgen in jezelf en de spiegel voor te houden.

Hieronder volgen enkele voorbeelden van de dagkaart “Gedachte van de dag” van AngelGuidance.

 

Dagkaart     Helderzienden online     Medium paragnost

Wellicht ben je nieuwsgierig geworden wat jouw persoonlijke dagkaart is. Medium en paragnost Carolien de Bree is regelmatig aanwezig op de paranormale hulplijn en via de chat te bereiken.

Wees niet bang dat je heel veel tijd en geld kwijt zal zijn om een consult te ontvangen. Door gerichte vragen te stellen en daar gericht de kaarten op te laten leggen komt Carolien heel snel tot een duidelijk antwoordt.

Wellicht gaat jouw voorkeur uit naar een chat. Omdat Carolien het erg druk heeft is het beter om een afspraak te maken. Je kunt een bericht achterlaten en dan zal zij spoedig contact met je opnemen.

Vragen over de gezondheid kan en mag Carolien niet beantwoorden. Stel de vragen over gezondheid en zwangerschap altijd aan  jouw arts/specialist. Vragen over de liefde, werk, toekomst of wellicht een andere vraag kun je gerust stellen.

Uiteraard kan je het consult ook open laten om te zien wat er naar voren komt.

Wees van harte welkom bij medium en paragnost Carolien de Bree voor een paranormaal consult.