Workshop

Workshop spirituele ontwikkeling, paranormale ontwikkeling en mediumschap.

Met enige regelmaat geeft Carolien een workshop spirituele ontwikkeling, paranormale ontwikkeling en mediumschap.

Je kunt kiezen uit een workshop voor beginners, kennismaken met het spirituele en paranormale. Ontdek jouw paranormale gaven!

Spirituele ontwikkeling:

Beginners: Meditatie. Bewust wording in wanneer pak je de energie op van iemand anders en wanneer is het van jezelf. Hoe goed blijf jij bij jezelf en ga je niet mee in de energie van een ander. Kom in verbinding met jouw hogere zelf, gidsen en begeleiding van boven. Kennismaking met het lezen van voorwerpen en foto’s. Leren afstemmen op boven en de gidsen begeleiders van mede workshop deelnemers. Leer waarnemingen op te pakken die lichamelijk bij je doorkomen, horend en voelend waar te nemen zijn.

Mediumtraining:

Workshop voor gevorderden bestaat uit: Meditatie, Ontwikkel de paranormale gaven die al duidelijk in jou aanwezig is op dieper, krachtiger en duidelijker niveau. Versterk de communicatie met boven en leer meer interactie aan te gaan. Contact maken met overleden dierbare. Informatie doorkrijgen aan de hand van een naam en leeftijd. Psychometrie, voorwerpen en foto’s lezen. (tevens foto’s van overleden dierbare.

Dierentolk

Workshop dierentolk. Gaat jouw hart meer uit naar dieren en wil je leren hoe je de communicatie aan kunt gaan met dieren dan ben je van harte welkom. Tijdens deze workshop leer je in te voelen op de ziel van een dier (hond/kat). Het zien/voelen van het energie veld en aan de hand van het energieveld van het dier waar te nemen wat het karakter is, wat het dier nodig heeft en wat de eventuele blokkades van het dier zijn.

Data’s:

Gevorderden Zaterdag 1 sep van 11.00 tot 14.00

Gevorderden Zaterdag 8 September van 11.00 tot 14.00

Dierentolk Zaterdag 15 September van 11.00 tot 14.00

Beginners Zaterdag 22 September van 11.00 tot 14.00

Deze dag  is inclusief koffie/thee en lunch.

Een Workshop bestaat uit 5 deelnemers. Carolien werkt bewust met kleine groepen zodat ieder de aandacht kan krijgen die nodig is. Het wordt in Purmerend gegeven.

Wil jij deelnemen dan kun jij je opgeven via app/sms 0611 425988

Workshop

Heb je vragen dan kun je contact opnemen met Carolien de Bree, klik hier voor meer informatie

Kom nu in contact met een paranormaal adviseur en stel al jouw levensvragen! Astrostars, paranoromale hulplijn voor inzicht en advies