Chat

Momenteel is het niet mogelijk om te chatten met paragnost Carolien de Bree

Chat met Carolien de Bree.

Je kunt direct een bericht sturen om te vragen of Carolien nu beschikbaar is om jouw vragen te beantwoorden. Mocht Carolien niet direct op jouw chat aanvraag reageren dan is zij waarschijnlijk al een consult aan het geven.

Je kunt jouw email adres achterlaten en dan neemt Carolien spoedig contact met je op om een afspraak te maken.

Tijdens de chat kun je echt alles vragen. Wil je meer weten over liefde, werk, relatie, toekomst of heb je wellicht een andere vraag dan kun je die stellen.

Tevens is het mogelijk om een foto te uploaden. Dat mag een foto van jezelf zijn of van iemand waar je een vraag over hebt.

Alleen vragen over de gezondheid kan en mag niet beantwoord worden. Stel die vraag altijd aan jouw arts/specialist.

De kosten voor een consult is 0.90 pm.

Onderaan deze pagina kunnen reacties geplaatst worden. Op de dag dat ik aanwezig ben zal ik daar laten weten van hoe laat tot hoe laat je me kunt bereiken op de chat. Je mag een reactie achterlaten om een afspraak te maken maar je mag ook een app sturen zodat we een tijdstip afspreken.

Je kunt hieronder kiezen tussen verschillend aantal minuten om voor de chat van start gaat te kopen. Klik op de afbeelding om de betaling te starten.

Van 11 t/m 18 september aanbieding! Koop 30 minuten chatten en ontvang 35 minuten chatten in totaal.

Een paranormaal consult via de chat is niet beter of minder dan dat het per telefoon of in privé praktijk plaatsvind. Carolien voelt in op de energie en vraagt aan haar gidsen wat zij aan jou door mag geven. Wat wel belangrijk is via de chat is dat jij jouw vragen duidelijk stelt.

Wil je iets over iemand anders weten dan is het nodig om de naam en leeftijd van de persoon te geven. Op die manier is het voor Carolien makkelijker om in te voelen op de energie van de persoon waar het om gaat.

Voel je vrij om iedere vraag te stellen. Het gesprek is en blijft tussen jou en paragnost Carolien. Mocht je later er nog eens voor kiezen weer een consult via de chat aan te vragen dan ben je van harte welkom

paragnost

Nog even een tip! Als het consult klaar is, kopieer de tekst en sla het dan op zodat je het altijd nog even terug kunt lezen indien dat nodig is.

2 reacties

2 gedachten over “Chat

  1. Vanavond 2-9 tussen 20.00 en 23.00 ben ik via de chat te bereiken. Je kunt door hier een reactie achter te laten een afspraak maken. Ik hoor het graag van je.
    Liefs Carolien

  2. Vanavond 28-8 tussen 21.00 en 23.00 ben ik te bereiken via de chat. Dit kan op afspraak. Laat hiervoor een bericht achter of stuur me een app. Liefs Carolien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.