Paragnost bekend van tv

Paragnost bekend van tv

Medium en paragnost is bekend geworden door het spirituele tv programma Astrotv.

Eind 2006 tot eind 2012 heeft Carolien het programma gepresenteerd, is als gast in de uitzending geweest en heeft veel mensen mogen helpen.

Voor 2006 was Carolien al werkzaam als medium en paragnost. Vanuit haar eigen praktijk gaf zij readings. Tevens ging zij naar paranormale beurzen en werkte achter de schermen met bekende Nederlanders.

De stap om een eigen praktijk te beginnen was geen moeilijke beslissing. De passie, de liefde en wens om d.m.v haar paranormale gaven andere mensen te mogen helpen.

De stap om het neer te zetten en er voor te zorgen dat mensen bekend werden met haar manier van waarnemen, tja dat was even andere koek. Dan komt er ineens veel bij kijken en het ging niet meer over alleen maar waarnemen. Het werd belangrijk om te weten waar en hoe ze zichzelf neer kon zetten om de naamsbekendheid te behalen.

Naar voren komen en bekend worden kwam voort vanuit haar hart. Het kwam voort vanuit de liefde voor het paranormale en het innerlijk weten wat het voor de mensen kan betekenen. Nee het was geen ego, het ging er om dat wat in het hart leeft ook geleefd kon worden. En uiteraard nog steeds.

Carolien de Bree is een paragnost bekend van tv. Haar intentie is het uitdragen, het helpen om mensen weer bij hun eigen hart, passie en talenten te laten komen. Los van de overtuigingen, los van het ego maar puur vanuit de kern van hun zijn hun leven kunnen leven.

Het werken bij de tv was een prachtige tijd. De gedachte die er achter zat om dit te doen was deze.

“Als ik er aan mee kan werken om er voor te zorgen dat het paranormale meer als normaal wordt gezien dan doe ik dat met alle liefde”

Dat is waar het om ging. Het paranormale werd veelal gezien als iets wat of volledig omarmt werd of volledig afgekeurd. Natuurlijk zijn de meningen nog steeds verdeeld maar van het ene uiterste naar het andere, dat is er gelukkig vanaf.

Paragnost bekend van tv

 

Paragnost Carolien is regelmatig aanwezig op de paranormale hulplijn Astrostars.nl