Een goed gesprek met boven

Een goed gesprek met boven. Dit is iets wat in mijn dagelijkse leven gaande is. Een goed gesprek met boven is voor mij heel gewoon.

Deze zomer avond. Ik zit te genieten in mijn tuin. Genieten van de eenvoud, sereniteit in mijn en om mij heen. Op dit soort momenten voel ik de verbinding in mijzelf en in boven altijd het sterkst. Een gevoel van zuivere liefde, puur, licht en zo krachtig.

Ik kan niet anders zeggen dat ik dankbaar ben voor alles wat mij is gegeven. De gelegenheid krijg mezelf te leren kennen zonder stempels, hokjes, veroordelingen en beoordelingen van binnenuit en buitenaf.

In het moment van deze avond dacht ik even terug aan een goed gesprek met boven de ik een jaar of 25 geleden had. Een gesprek wat voor mij heel bepalend is geweest in mijn verdere leven. Dit gesprek wil ik heel graag delen en wellicht zal het je geest verruimen, innerlijke vrijheid geven en vergevingsgezindheid brengen.

Op ongeveer 23 jarige leeftijd, ik was inmiddels al bewust geworden van mijn paranormale gaven. Iets wat mijn hele leven al aanwezig was alleen gooide ik het op jongere leeftijd nog onder de noemer toeval en grote fantasie.

Vanaf het moment dat ik me bewust werd van mijn paranormale gaven voelde ik steeds meer balans in mezelf. De erkenning van wie ik was/ben steeg met de dag en het wiebelige gevoel waar ik jaren lang mee liep was verdwenen.

Mijn hart ging uit naar de de verbinding met boven en de mogelijkheden die deze verbinding gaf. Dit gevoel is altijd in mij aanwezig en geeft een innerlijke rijkdom en kracht in mijn dagelijkse leven.

Een goed gesprek met boven, dat is iets wat ik mijn hele leven al heb. Eerst onbewust en daarna bewust. Het contact met boven, met mijn gidsen en overleden dierbaren hield en houdt niet in dat zij mij voor alles behoeden. Deze gesprekken gaan eigenlijk altijd over bewustwording en het grotere plaatje, het geheel te zien.

De herinnering die vanavond door mij heen ging is heel bepalend en ontwakend geweest voor mijn verdere leven.

Zoals ik al aangaf, mijn hart ging en gaat nog steeds uit naar de verbinding met boven, de paranormale gaven, het zien van de mogelijkheden die het biedt. Het weten dat ik dankzij deze gaven mensen mag helpen in hun persoonlijke ontwikkeling, te leren zichzelf te gaan zien, los te komen van verdriet en het geheel in zichzelf te mogen ervaren.

Ik sprak met boven over mijn wens. Mijn wens om mensen te mogen helpen. De wens mensen te helpen weer heel te worden van binnen en zichzelf in onvoorwaardelijke liefde te ervaren. Het helpen, daar zat de wens op dat moment en hiermee begon dan ook een goed gesprek met boven.

Mijn gids gaf antwoord met de woorden van mijn wens: “dus jij wil helpen” Ja zei ik volmondig met passie in mijn hart, ik wil helpen.

Mijn gids zou mijn gids niet zijn als hij niet confronterend is. Een spiegel voorhouden en mij in laten zien wat mijn wens is en of ik daar echt achter sta. Hij liet mij een mensenmassa zien, allemaal onbekende, mensen die wel of niet hulp konden gebruiken. Mijn hart ging nog sneller kloppen van vreugde en liefde omdat ik innerlijk zo sterk voelde wat voor moois een boodschap, een doorgeving aan iedere ziel kan brengen.

Vervolgens vroeg hij mij weer'”dus jij wil echt helpen?”

Voor mij was er geen ander antwoord dan “Ja'”

Hij vroeg aan mij, wat als er iemand langs de weg staat, die gene heeft pech met de auto, een band moet verwisseld worden en jij kan dat, zou je dat dan ook doen? En op het  moment dat hij die vraag stelde liet hij me zien om wie het ging. Het was een man uit mijn verleden. Een man die in mijn jeugd heel veel schade had aangericht waarvan ik op dat moment nog niet hersteld was.

Op dat moment schoot ik in de weerstand want die persoon wilde ik liever nooit meer zien. Er ging van alles door mij heen, verdriet, pijn en boosheid naar die gene. Ik schoot van de ene emotie in de andere en raakte een beetje verward. Vlak daarvoor voelde ik nog die liefde, de passie van het geven vanuit mijn hart en het leek in 1 keer verdwenen te zijn.

Bedolven onder deze emotie hielp mijn gids mij weer terug in het verbinden met boven, de verbinding met hem. Terwijl hij mij hielp zei hij in vragende zin,”ja maar je zei dat je wil helpen”

Op dat moment begreep ik waar hij op doelde. Als ik wil helpen dan is dat vanuit onvoorwaardelijke liefde. Het is vanuit de gedachte dat iedere ziel hier op aarde evenveel recht heeft op hulp wanneer dat nodig is. Dat als iemand in nood zit en hulp nodig heeft het zal en mag ontvangen ongeacht het goed of kwaad wat iemand heeft verricht. En dat als ik met heel mijn hart dit wil doen dat het ook vanuit onvoorwaardelijke liefde mag komen. Dan is het niet de bedoeling dat ik zeg, die persoon wel en die persoon niet.

Ik voelde de puurheid vanuit mijn hart weer en kon op zijn vraag volmondig Ja zeggen. Dit moment is bepalend geweest voor wie ik ben, hoe ik in het leven sta en wat ik graag wil uitdragen.

Het gaat om de intentie, het gaat om het geheel. Een goed gesprek met boven waar ik even aan terug dacht en tot op heden nog steeds dankbaar voor ben.

 

Liefs Carolien

 

Een goed gesprek met boven

 

 

Paranormale en spirituele hulplijn Astrostars voor al jouw levensvragen

Dit bericht was geplaatst op 26 augustus 2017. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie

Een gedachte over “Een goed gesprek met boven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.