Als je geeft ontvang je.

In het begin van deze week had ik zo een leuk gesprek met een man, dit gesprek galmt de hele week door mijn gedachten heen. Mijn hart verwarmt iedere keer weer als ik aan zijn woorden denk en wellicht ervaar jij dit ook als jij zijn woorden leest en zijn intentie voelt.

Het was een gesprek in mijn dagelijkse leven, nee geen consult maar gewoon 2 mensen die gedachtes en ervaringen deelde. Hij is momenteel aan het daten, nieuwe ontmoetingen met een vrouw waarbij ze beide nog echt in de fase zitten van het elkaar leren kennen. Ze delen hun verhalen over hun verleden en hun plannen voor de toekomst. Hij vertelde mij over haar nieuwe plannen voor de toekomst, zijn enthousiasme over haar plannen was voelbaar en zichtbaar in zijn energie. Hij is zo gedreven en enthousiast dat hij met haar meedenkt. Hij draagt ideeën aan en kijkt wat haar mogelijkheden nog meer zijn. Als hij iets heeft gevonden waarvan hij vermoed dat zij er wellicht wel wat mee kan dan geeft hij het aan haar mee zonder de verwachting dat zij er iets mee zal doen. Hij geeft vanuit zijn hart om haar te ondersteunen en laat het aan haar over wat zij oppakt en wat zij laat liggen. Als er iets is wat hij voor haar kan doen om het lichter en makkelijker voor haar te maken dan zet hij zich voor de volle 100% in. Hij geeft en geeft en terwijl hij geeft ziet hij dat zij steeds meer gaat stralen. Zij voelt zich ondersteund, geholpen en gedragen. Doordat zij zich zo voelt wordt zij steeds opener naar hem toe, het vertrouwen in de nieuwe ontmoetingen groeit en begint te bloeien. Zij is al zo een mooie vrouw en nu wordt ze alleen maar nog mooier, warmer en liefdevoller naar mij  toe zei hij.

Hij zei; ja, als het een relatie wordt dan heb ik een prachtige liefdevolle en stralende vrouw aan mijn zijde. En als het geen relatie wordt dan kunnen we genieten van een prachtige vriendschap en ben ik blij dat ik haar mocht helpen het beste uit haarzelf te halen. Dan is het toch goed.

Als ik aan zijn woorden denk dan verwarmt mijn hart. Wat is dit mooi en wat is het eigenlijk makkelijk, gewoon geven. Geven aan de ander om de ander te laten groeien en te ondersteunen daar waar het kan.  Hij heeft gelijk, het is zo simpel en vanuit deze eenvoud leeft hij. Dit is wat hij altijd gedaan heeft en altijd zal blijven doen. Hij geeft niet met de verwachting dat zij ook eens wat voor hem doet maar hij ontvangt wel door haar openheid en blijdschap.

Na dit gesprek gingen er veel verschillende gedachtes door mij heen. Ik dacht terug aan gesprekken die ik heb gehad met mensen die een consult ontvingen, gesprekken met vrienden en vriendinnen en tevens mijn eigen gedachtegang.

Hoe vaak heb jij in de relatie of wellicht tijdens het daten wel eens gedacht. “Ik heb al zoveel aan andere gegeven, ik vind/hoop dat de ander nu ook eens die moeite voor mij neemt”

Gooi deze gedachten alsjeblieft de prullenbak in en geef. Onvoorwaardelijk en zonder verwachting, geef! Iedere keer als je nieuwe ontmoetingen aangaat of vernieuwing in jouw relatie wilt dan mag je met nieuwe ogen kijken en vanuit onvoorwaardelijke liefde geven zonder te verwachten hoe het terug gegeven zal worden. Geef aan de ander zodat de ander het beste uit zichzelf kan halen. Doordat de ander straalt en geniet kun jij ook genieten en krijg je een fantastische energie die zichtbaar en voelbaar is voor jou.

Liefs Carolien de Bree

 

paragnost medium

 

 

Paranormale en spirituele hulplijn Astrostars 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.