Paranormale waarnemingen

Paranormale waarnemingen. Gelukkig is het tegenwoordig vrij normaal om advies te vragen bij een medium/paragnost, tarotist of iemand anders die paranormaal begaafd is.

Maar wat kan en mag je eigenlijk verwachten van een paranormaal consult?

Iemand die beschikt over ene paranormale gaven is immers niet alwetend. Daarbij verschillen de paranormale waarnemingen per consult.
Het beeld wat in de media geschetst wordt is dat alles wel kan en mogelijk is. Wil jij weten wanneer er een nieuwe liefde komt? Ach dan kijkt een medium toch even op welke datum dat gaat gebeuren?

Er is een vertekend beeld ontstaan van wat je kunt verwachten van een consult. Niet 1 consult is het zelfde en de paranormale waarnemingen die gegeven worden zijn afgestemd op de ontvanger van het consult.

De vragen die gesteld worden hebben een verwachting dat het zo maar even doorgegeven kan worden. Dit is soms waar en soms ook niet.

Om te beginnen hier wat duidelijkheid in te geven wil ik je graag meegeven dat wij hier zijn om te ervaren. De ziel heeft er voor gekozen ervaringen op te doen. Ervaringen die je helpen te groeien. Daarbij ben je hier om te herinneren wie je bent. Jij als ziel in je menselijke vorm.

Als alles van te voren waargenomen mag worden en je beschikt over de kennis van wat staat te gebeuren dan kan je het nooit zo ervaren als dat je de ervaring blanco instapt.

Er kan toekomst waargenomen worden maar wat er meegegeven wordt is dus afhankelijk van de ontvanger. Er zijn zoveel verschillende mensen met zoveel verschillende manieren van ontvangen en oppakken van de informatie die gegeven wordt tijdens een consult.

Even als voorbeeld, een vrouw, ik noem haar voor het gemak even Maria. Zij stelt de vraag of haar relatie nog goed zal komen of dat er een breuk komt. Maria is een type vrouw die weet wie ze is, wat ze nodig heeft en wat ze verlangt in haar leven. Menig mens kan haar een mening geven maar ze blijft altijd goed bij zichzelf en maakt haar eigen keuzes. Bij iemand als Maria kan er heel veel informatie meegegeven worden omdat ze de paranormale waarnemingen ontvangt maar ze blijft wel bij zichzelf. Ze kiest vanuit haar gevoel en ziet het als aanvullende informatie die ze wel of niet kan gebruiken.

Nu wordt dezelfde vraag gesteld door Eefje. Eefje is een onzekere vrouw, weet niet goed wat ze wil en is zoekende naar goedkeuring. Ze zet zichzelf opzij voor de ander en wil graag altijd de harmonie in haar leven en de mensen daar omheen behouden. Eefje zal dus bij het ontvangen van paranormale waarnemingen minder concrete antwoorden ontvangen omdat zij de neiging heeft er naar te gaan leven en zich te laten beïnvloeden. Terwijl het voor haar juist de bedoeling is dichter bij zichzelf te komen en te leren luisteren naar wat zij belangrijk vindt .

Als beide vrouwen dus een consult ontvangen van dezelfde medium dan zal Maria het als fantastisch ervaren en Eefje zal het minder goed ervaren.

Er vanuit gaan dat een medium/paragnost elke vraag maar kan beantwoorden omdat het medium dat ook net voor een ander deed is dus geen waarheid.

Paranormale waarnemingen, contact met een overleden dierbare.

De behoefte om contact te krijgen met iemand die overleden is kan heel sterk aanwezig zijn. Het weten dat ze bij ons zijn, ons helpen, ondersteunen en beschermen.

Een teken van leven vanuit de andere kant kan zoveel steun en liefde geven.

Als een vriend/familielid net overleden is dan krijg ik de vraag of het contact al gemaakt kan worden. Er zijn mediums die zeggen dat het absoluut niet kan en dat er een wachttijd is van 40 dagen of soms wel 6 maanden.

Het overgaan is voor iedere ziel anders. Sommige zielen zijn gelijk thuis aan de andere kant en sommige zielen hebben even tijd nodig om te wennen aan de energie. Het is een beetje afhankelijk van hoe deze zielen als mens in het leven stonden. Als een persoon die net overleden is in het dagelijkse leven niet zo goed tegen verandering kon. Wellicht veel medicatie heeft gehad, Niet flexibel was van karakter. Tja dan heeft die gene ook even tijd nodig om aan de andere kant, het nieuwe leven en de energie te wennen. Tijd nodig om los te komen van het aardse leven.

Terwijl iemand die als persoon juist heel flexibel, open, makkelijk met verandering om kon gaan, ja die gene zal makkelijker met de verandering mee kunnen gaan en veel eerder door kunnen komen om een boodschap door te geven.

Er is dus geen standaard regel over het hoe wat en wanneer iemand door kan komen. Het is afhankelijk van de ziel die over is gegaan. Maar daarbij ook weer afhankelijk waar de vrager van de paranormale waarnemingen mee om kan gaan.

 

Een medium is niet alwetend.

Als je een consult aangaat en je wil paranormale waarnemingen ontvangen. Ga er dan niet vanuit dat een medium/paragnost alwetend is. Het leven kan niet voor je uitgetekend worden.

Er kan gekeken worden naar wat er doorgegeven mag worden afgestemd op jouw energie, jouw bewustzijn en vermogen om de paranormale waarnemingen te ontvangen.

Het is niet zo dat als jij een medium op tv de paranormale waarneming ziet geven over de komst van de liefde, de maand die doorgegeven wordt, de kleur haar, karakter en wat voor werk die gene doet, dat het dan bij jou net zo door gegeven mag worden.

Het is inderdaad mogelijk om veel te zien maar niet alles.

Als je een consult ontvangt, neem dit dan mee in gedachten, sta open om te ontvangen en weet dat wat doorgegeven wordt aan jou dat het ook is afgestemd op jouw energie.

 

Liefs Carolien.

 

paranormale waarnemingen

 

Wil jij nu in contact komen met een medium? Neem dan een kijkje op de paranormale hulplijn Astrostars.

2 gedachten over “Paranormale waarnemingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.