Spiritueel ontwaken

Spiritueel ontwaken is bij veel mensen gaande momenteel.

Om te beginnen wil ik een korte uitleg geven over de verschillen tussen spiritualiteit, paranormaal en hoog gevoelig.

Spiritueel staat voor zelf bewust. Jezelf kennen, voelen en weten wie je bent.

Paranormaal staat voor de paranormale gaven om contact te hebben met de andere kant. Dit betekend niet dat als je wel eens wat voelt dat je dan beschikt over een paranormale gaven, dan ben je gevoelig voor het paranormale.

Hoog gevoelig houdt in dat je heel veel aanvoelt van de mensen om je heen. De druk, de lasten, de humor, de verwachtingen en ga zo maar door. Ook dit staat weer los van spiritueel zijn en paranormaal begaafd zijn.

Het is een korte beknopte uitleg waar ik graag een andere keer uitgebreid op terug zal komen.

 

Spiritueel ontwaken, de laatste jaren worden veel mensen zich steeds meer bewust van zichzelf. Leren gelukkig steeds beter naar hun eigen ziel te luisteren. Begrijpen het belang van gezonde voeding steeds beter en nemen de verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid binnen de mogelijkheden die er zijn.

Innerlijke opruiming houden van oude (aangenomen) overtuigingen is ook onderdeel van. Des te meer er naar binnen gekeken wordt, opgeruimd en opgelost wordt, des te vrijer komt de ziel in beweging. Het denken kan het hart gaan dienen in plaats van andersom.

 

We leven in een tijd waar veel mensen geconfronteerd worden met het los komen van het verleden. Er is al een grote schoonmaak geweest maar het kan er nu op lijken dat er toch weer een herhaling plaats vindt. Gebeurtenissen vanuit het verleden steken de kop weer op en komt dit keer in een grote verpakking. Dit heeft echt te maken met de energie waar wij momenteel in leven.

De tijd is aangebroken om op een dieper niveau spiritueel te ontwaken. Bewust te worden van dat wat in jou leeft zodat je het op kunt ruimen.

Dit keer is het opruimen ook afscheid nemen want de oude pijn hoeft niet meer terug te komen.

Gun jezelf vrij te komen van oude angsten en pijn. Gun jezelf al het geluk van de wereld.

De rede van deze blog is het gunnen. Met regelmaat komt dit onderwerp naar voren tijdens de consulten die ik geef.

Gun jij jezelf echt al het geluk? Je kunt het hardop zeggen, je kunt jezelf overtuigen en je kunt het vinden dat je recht hebt op geluk. Het jezelf gunnen kan vanuit verschillende invalshoeken benoemd worden met de hoop dat er nu eindelijk mooie dingen op je pad komen.

Als jij het jezelf gunt, geef jij jezelf dan ook redenen waarom jij het jezelf gunt? Benoem jij dan gebeurtenissen uit het verleden waarom jij het jezelf zo gunt? Omdat het al moeilijk genoeg is geweest? Omdat het wel een keer vanzelf mag gaan? Omdat je er hard genoeg voor geknokt hebt?

Waarom heb je het verleden nodig om te bekrachtigen dat jij jezelf liefde, vrienden, harmonie, geld, werk, gelijkwaardigheid, of wat dan ook gunt?

Probeer eens een andere invalshoek, want zolang jij het verleden als lading op het gunnen legt wordt het een beladen energie.

Gun jezelf al het geluk vanuit je hart. Voel dat jij jezelf al het geluk gunt in plaats van vinden dat je er recht op hebt.

Het gunnen vanuit je hart, daar zit geen verhaal aan, daar zit geen beladenheid op of verhaal achter. Het gunnen vanuit het hart is een positieve vrije stroming waardoor je deuren open zet zodat het naar je toe kan komen.

Als jij het jezelf gunt vanuit je hart dan voelt dat vol vreugde. Probeer het maar eens uit en verheug je op al het mooie wat op jouw pad mag komen.

 

Liefs Carolien

 

Spiritueel ontwaken

 

Wil je meer weten over jouw spiritueel ontwaken dan ben je van harte welkom met al jouw vragen op caroliendebree.com

 

 

 

 

 

Dit bericht was geplaatst op 5 augustus 2017. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie

Een gedachte over “Spiritueel ontwaken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.