Libel

Libel. Vertrouwen op de kracht van het licht.

De libel, wat een prachtige boodschap brengt dit insect met zich mee. Vertrouwen op de kracht van het licht. De kracht van het licht is om je heen, boven, maar ook in jou! De kracht van het licht is in jou aanwezig en de tijd is aangebroken dat jij daar in mag gaan staan.

De libel, boodschapper van spirituele groei, het ontdekken van een nieuwe dimensie. Jouw ware zelf, jij bent een bron van licht en liefde in een menselijke vorm. De libel geeft de mooie boodschap dat jij jouw ware zelf mag en kan zijn. De tijd van ontwikkeling, door verschillende lagen heen gaan ligt achter je.

Jij mag nu de engel op aarde zijn die je eigenlijk altijd al geweest bent maar nog niet in staat was jezelf ook zo te zien en te ervaren.

Je hoeft je niet meer af te vragen wat je moet doen, of er nog iets is wat jij moet opruimen. Jij mag jouw ziel, jouw licht gaan vertrouwen. Ook dit is een nieuwe ervaring als mens. Een nieuw niveau/dimensie/energie om in te vertoeven.

De tijd van jezelf klein maken is voorbij, wees maar groot, zo groots als jij eigenlijk altijd al geweest bent.

Tevens geeft de libel jou aan dat het tijd is om jouw scherpe blik te gebruiken. De libel vraagt jou te kijken naar je leven. Ben jij nog aan het doen waar je hart naar uitgaat? Of ben jij aan het doen wat je altijd al deed en leef je vanuit de macht der gewoonte?

De libel vraagt je te kijken, te herinneren wie jij bent. Te zien dat jij licht bent en dat jij jouw eigen leven kan verlichten maar ook die van de mensen om je heen, wees het stralende licht.

Als je vanuit je eigen kracht en licht leeft dan is het niet moeilijk om door de illusie heen te kijken. Het licht wat jij uitstraalt zal reflecteren, daar schijnen waar nodig is.

 

Libel

 

Astrostars Paranormale hulp en advies

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.