Leeuw

Leeuw, wilskracht vanuit de innerlijke zon.

De leeuw kondigt een tijd aan waarin doelstellingen met geduld bereikt zullen worden. Brute kracht brengt je niets maar in samenwerking met andere en geduldig maar wel doelgericht te werk gaan zal je veel gaan brengen.

De leeuw geeft aan dat jij in groepsverband veel krachtiger bent dan dat je alles alleen doet. Wil je een samenwerking aangaan dan is  het nu de juiste tijd om dat te gaan doen.

Moedig en doelgericht, strategisch en overzichtelijk vooruitkijken naar dat wat jij wil bereiken. Alles wat je in je hebt inzetten zal je daar brengen waar jij wil en mag zijn.

Als de leeuw in je leven komt dan laat deze je weten dat angst niet nodig is. De leeuw heeft geen angst en laat je weten dat jij de angst ook achter je mag laten.

Het is niet verkeerd om te delegeren en uit handen te geven wat bij een ander beter besteed is, je werkt immers samen aan een gemeenschappelijk doel

Hierin speelt de vrouwelijk energie een grote rol. De leeuwin verzet veel werk terwijl de leeuw vanuit rust bekijkt wanneer het tijd is om in te springen. Vanuit de rust kan iedere situatie overzichtelijk bekeken worden, ingeschat worden en dan tot actie overgaan.

De leeuw staat tevens symbool voor de zon. De zon is een krachtbron van warmte en liefde.

Alles wat je doet mag je dus ook op deze manier benaderen.

 

Leeuw

 

Paranormaal advies bij spiritueel adviseurs op de paranormale hulplijn Astrostars

 

1 reactie

Een gedachte over “Leeuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.