Kolibrie

Kolibrie wanneer de kolibrie in je leven komt mag jij de mooie boodschap ontvangen van vreugde, dromen en prestaties.

De kolibrie laat jou weten dat jouw wensen en verlangens gemanifesteerd zullen worden. De kolibrie komt zo een mooie en positieve boodschap brengen. De verwondering die er kan zijn als je een kolibrie ziet is ook de verwondering die jij dan in jouw eigen leven mag aan ervaren.

Deze bijzondere vogel is een zeer behendige vlieger. Of het nu vooruit, recht omhoog , stil hangen, achteruit of welke kant dan ook is, de kolibrie kan alle kanten op. Deze behendigheid geeft tevens aan dat zaden die in het verleden geplant zijn nu eindelijk tot leven mogen komen. Dus wat het ook was wat jij in het verleden los moest laten, dat de tijd er toen nog niet was. Dat gene zal terug komen in jouw leven om dit keer tot groei en bloei te komen.

De tijd van zegeningen is aangebroken, een tijd van zonneschijn en nieuwe succesvolle ontwikkelingen. Het harde werken wordt beloond en je mag gaan genieten. Zijn er nog bepaalde doelen die jij hebt op het gebied van werk? Dan mag je er vanuit gaan dat je met weinig energie heel veel kan bereiken.

Als deze vogel in jouw leven komt, weet dan, de tijd van genieten is aangebroken en jij mag deze periode met volle teugen tot je nemen.

Kolibrie

 

Wil jij meer weten over de boodschap van een dier die jij op jouw levensweg veelal tegenkomt? Of ben je nieuwsgierig welk dier jouw totemdier is? Carolien werkt tevens met de totemdieren tarot duw wees welkom om het aan Carolien te vragen.

09098080 toets 2, vervolgens box 01 (0.90pm)

 

Is er een dier waar jij graag wat meer over wil weten? Wat de boodschap is voor jou? Dan kun je onder dit bericht dmv een reactie jouw favoriete dier schrijven en wie weet schrijft Carolien daar binnenkort wel wat over.

 

om een overzicht te krijgen kan je kijken op de pagina Boodschap van de dieren

Een reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.