Duif

Duif. De duif duidt een periode aan van het reizen tussen innerlijke dimensies en staan symbool voor de cyclus van het leven.

Als de duif in jouw leven verschijnt dan laat de duif jou weten dat je aan het begin van een nieuwe cyclus bent aangekomen. Je mag hoog vliegen maar vergeet tijdens jouw vlucht niet dat de voeding die jij nodig hebt op de aarde aanwezig is. Met andere woorden, ookal vlieg je nog zo hoog, blijf jezelf verbinden met aardse energie om jezelf weer op te laden en te voeden.

Tevens staat deze mooie vogel symbool voor liefde en vrede. Jouw tijd is nu aangebroken de liefde voor jezelf, liefde voor het leven onvoorwaardelijk en vanuit een innerlijk balans te mogen ervaren.

Hoor je deze bijzondere vogel zingen dan laat de duif je weten dat je nu midden in de overgangsfase zit naar een periode van liefde, balans en onvoorwaardelijkheid.

Weet dat als de duif in jouw leven komt er een vrouwelijke en scheppende energie aan het vrij komen is. Er nieuwe voeding gegeven wordt waarmee jij kunt gaan creëren. De tijd is aangebroken het verleden los te laten en de ogen te openen om te zien welke nieuwe mogelijkheden zich aandienen.

Spoedig mag jij getuige zijn van de vernieuwing en alles wat jou aangereikt wordt, per toeval op jouw pad mag komen en als geschenk aan jou gegeven wordt.

Wees jezelf, wees liefde en geef onvoorwaardelijk.

 

duif

 

Wil jij meer weten over een dier die jij regelmatig in je leven tegenkomt? Laat dat dan gerust weten door een bericht achter te laten op deze pagina. Wellicht lees je dan binnenkort meer over de boodschap van het dier waar jij nieuwsgierig naar bent.

 

Wil jij Carolien spreken? Dan kan dat via 09098080 toets de 2 en daarna box 01 (0.90pm).

5 reacties

5 gedachten over “Duif

  1. Heel graag zou ik over de kraai/raaf wat willen weten.
    Deze komen nu regelmatig in mijn leven voor, soms met een hele groep, maar daarnaast ook 1 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.