Spin

Spin, als de spin in je leven verschijnt staat deze symbool voor jouw intuïtie en het weven van jouw lotsbestemming.

Als je een spin ziet dan geeft deze de boodschap dat je mag werken en balanceren aan jouw Ying/Yang. Het balans mag vinden tussen waken en dromen, mannelijk en vrouwelijk de dag en de nacht. De tijd is aangebroken jouw balans te vinden tussen verleden en de toekomst.

De spin laat jou weten dat jij vandaag mag werken aan jouw dromen, mag gaan weven aan dat wat jij verlangt zodat jouw dromen op korte termijn uit mogen komen. Zie de magie van het leven in het weven van een web, het weven van jouw toekomst. Heel verfijnd geweven maar oh zo krachtig is het web van de spin.

Heb web van de spin is een magisch proces. Dit magische proces ligt nu in jouw handen om jouw scheppingskracht tot uitdrukking te laten komen. Door te weven maak je de verbinding tussen het verleden, heden en de toekomst en beschik jij tot het vermogen jouw lotsbestemming te gaan bepalen. Jij mag het nu in eigen hand gaan nemen.

De spin is een wonderlijk dier met 8 ogen. Het aparte is dat die 8 ogen eigenlijk helemaal niet zo goed kunnen zien. Echter de haartjes op de poten van de spin zijn zo gevoelig dat iedere trilling wordt gevoelt. Hierdoor ontvang jij dus de boodschap niet alles met je ogen te geloven wat je ziet maar te vertrouwen op jouw eigen gevoel.

Weef jij je weg op een omslachtige manier dan raak je er zelf in verstrikt. Maar ben je duidelijk en recht door zee dan kan jij gebruik maken van de magie van het web. Wat de spin creëert is magisch, wat jij mag doen is beseffen dat jij beschikt over dezelfde magie en dat jij die nu mag gaan benutten.

 

spin

 

Wil jij graag een dierenkaart laten trekken en een persoonlijke boodschap ontvangen? Klik dan hier om in contact te komen met paragnost Carolien de Bree