Paard

Paard, beweging en balans

Als het paard in jouw leven komt, zichtbaar is door middel van het dier in je dagelijkse leven tegen te komen. Dit kan in levende lijve zijn maar ook d.m.v. een foto die je meerdere malen ziet, verschillende plaatjes. Of wellicht in een film. Als het paard jou opvalt en jij bent er door geraakt dan komt deze een boodschap brengen.

Het paard nodigt je als het ware uit om in beweging te komen. Je mag op verkenning gaan en beperkingen achter je laten. De tijd is aangebroken om jezelf te bevrijden.

Het paard laat je weten dat het tijd is om in beweging te komen. Beweging die wellicht enige discipline vereist op zowel lichamelijk als geestelijk vlak. Het is tijd om door te zetten op je nieuwe reis, jouw nieuwe beweging.

Tijdens deze nieuwe reis is het heel belangrijk jouw balans goed in de gaten te houden. De beste en meest soepele vooruitgang ontstaat als er balans is.

Nieuwe reizen, nieuwe wegen, nieuwe ervaringen wachten op je  en het is tijd om op pad te gaan om te ontdekken wat het leven jou allemaal nog meer kan brengen. Het paard laat je weten dat dit het moment is om jouw nieuwe weg in te slaan. Dat je het als een bevrijding mag zien en ervaren. Je mag ontdekken hoe veelzijdigheid je werkelijk bent.

Ontdek jouw verborgen krachten in de nieuwe richting die je mag gaan. De enige beweging is voorwaarts en het tempo mag gerust vlot zijn. Zet de draf maar in en ga in balans je nieuwe route tegemoet. Niet omdat het moet, maar dit keer zonder druk om te ervaren dat een nieuwe weg jou veel vrijheid zal geven in jouw lichaam en geest.

 

Paard

 

Voor paranormaal advies kun je terecht bij de spiritueel adviseurs bij Astrostars