Lieveheersbeestje

Lieveheersbeestje, als een lieveheersbeestje in jouw leven verschijnt dan brengt deze de boodschap mee dat jouw wens in vervulling zal gaan.

Het lieveheersbeestje staat in het teken van geluk, Kruist een lieveheersbeestje jouw pad, komt deze naar jou toe dan laat deze kleine kever jou weten dat er geluk op je pad komt. Dat jij de komende periode mag gaan genieten en heel duidelijk mag zijn in het uitspreken van jouw wens (wensen).

Het geluk wat naar je toe mag komen brengt tevens de boodschap met zich mee dat er bescherming zal zijn voor jou, dat er even geen nare dingen op jouw pad komen en dat jij in vertrouwen ontspannen mag gaan leven.

Genieten van de overgave, even niet oplettend zijn maar je hart laten spreken en uitstralen wat jij graag in je leven wil ervaren en hebben. Ja, ook hebben, de materiële spullen mag jij ook voor jezelf wensen, daar is niets mis mee. Het bestaat zodat jij er van mag genieten dus wens het maar naar je toe.

Het lieveheersbeestje vraagt aan jou, spreek duidelijk jouw wensen uit. Zet je doelstellingen bij en maak ze in gedachten concreet. Twijfels in jezelf zijn niet nodig en kunnen alleen maar als stoorzender functioneren dus dat is zonde van deze mooie periode.

Het lieveheersbeestje laat jou weten dat de tijd van zorgen voorbij is en dat jij in de gelegenheid gesteld wordt hogere doeleinde te bereiken. Alles waar jij om vraagt kan naar je toe komen. Let op jouw gedachtegang en overtuigingen en laat je aandacht uitgaan naar waar jij gelukkig van wordt.

Het lieveheersbeestje laat jou weten dat dit geldig is voor een langere periode en dan wordt er niet over weken gesproken maar eerder over maanden.

lieveheersbeestje

Liefs Carolien