Gekko

Gekko, doen wat nodig is tijdens gevechten.

De Gekko, een bijzonder dier wat je nu niet echt dagelijks tegenkomt. Dit bijzondere dier heeft dan ook een bijzondere boodschap voor jou.

Als de kaart van de Gekko voor jou opduikt dan geeft dit dier jouw te kennen dat het nu niet de tijd is om onderdanig te zijn.

De Gekko komt niet voor niets in je leven. Waarschijnlijk zijn er momenteel veel tegenstrijdigheden in je leven aanwezig. Tegenstrijdigheden die onrust brengen en dat het je niet helemaal duidelijk is wat je nu te doen staat.

De Gekko vraagt van jou nu niet passief te zijn maar laat jouw stem, jouw waarheid, jouw ervaring maar zichtbaar en hoorbaar worden. Spreek jouw waarheid, het is jouw leven, jouw ervaring en jouw recht dus wees maar scherp, wees maar actief. Laat jouw acties en stem duidelijk zijn.

Dit is tevens een tijd waarin je meer aandacht aan jouw dromen mag besteden. In deze fase van je leven kunnen dromen veel duidelijkheid geven maar ook heldere boodschappen zodat jij weet wat je te doen staat.

De Gekko heeft het talent een insectenplaag te verdelgen. Als de Gekko dus opduikt in jouw leven dan geeft deze aan om eens goed te gaan kijken naar de mensen om je heen, wat is het dat jou bezig houdt, waar besteed jij aandacht aan en waar mag jij opruiming gaan houden om er voor te zorgen dat jij weer in je eigen pure energie mag komen zonder de plaag van invloeden van buitenaf.

 

Gekko

 

Wees welkom met al jouw vragen bij de spiritueel adviseurs van Astrostars