spirituele hulplijn

Spirituele hulplijn, het gemak om vanuit jouw eigen huis een paranormaal consult te ontvangen geeft tijdens een consult een vertrouwd en veilig gevoel. Om hulp te vragen brengt soms een bepaalde kwetsbaarheid met zich mee. Om dan in de gelegenheid te zijn dat je vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving een consult kunt ontvangen en jouw problemen kunt bespreken en vragen kunt stellen geeft een veilig gevoel.

Bij paragnost Carolien de Bree kun je regelmatig terecht met al jouw vragen op de spirituele hulplijn www.angelguidance.nl en uiteraard kun je altijd weer terug vallen op Carolien om nog wat extra vragen te stellen en hulp te ontvangen. De spirituele hulplijn maakt het mogelijk om niet alleen met paragnost Carolien de Bree in contact te komen. Er zit een team van lichtwerkers voor jou klaar die jou verder op weg kunnen helpen en antwoorden en inzichten kunnen geven.

Heldere inzichten, krachtige waarnemingen die direct bewijs leveren van de paranormale gaven, dat is wat je kunt verwachten.

Tijdens het consult is het wel zo handig om af en toe wat aantekeningen te maken zodat alles wat jou wordt meegegeven niet verloren gaat en op die manier kun je het zo af en toe nog eens terug lezen. Op die manier haal jij het beste uit het consult.

Carolien is gespecialiseerd in het contact met overleden dierbare, communicatie tussen mens en dier, het invoelen op jouw energie en tevens het horen wat jouw persoonlijke boodschap is vanuit gener zijde. Door middel van haar paranormale gaven, medium/paragnost en de begeleiding van haar gidsen kan Carolien jouw persoonlijke boodschappen meegeven en benoemt zij dingen die voor jou direct herkenbaar zijn die zij niet kan weten.

Wil je in contact komen met paragnost Carolien? Dan kun je kijken of zij aanwezig is op www.angelguidance.nl of www.astrostars.nl

spirituele hulplijn         spirituele hulplijn        spirituele hulplijn

 

 

Spirituele hulplijn

paranormale hulplijn

Paragnost Louise

paranormale hulplijn

Paragnost Diana

spirituele hulplijn

Paragnost Carolien de Bree

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin