SMS alert

SMS alert, een handig manier om een sms te ontvangen wanneer paragnost Carolien aanwezig is.

Als paragnost Carolien in gesprek is of afwezig is dan is het mogelijk om een sms alert aan te vragen.

Sms consult (spatie) 01 naar 7373 (0,40 per ontvangen bericht met max van 2 te ontvangen berichten)

Als je gebruik maakt van het SMS alert dan kan je verder met de dingen waar je mee bezig was en hoef je niet de hele tijd op de site te kijken of paragnost Carolien al beschikbaar is.

Op deze manier ben jij er altijd als eerste bij wanneer paragnost Carolien vrij en kan zij al jouw vragen beantwoorden.

sms consult 01 naar 7373

Ben jij op het moment dat Carolien vrij is er niet op tijd bij, wellicht ben je inmiddels iets anders aan het doen, onverwachts visite gekregen of je hebt een afspraak waardoor het even niet uitkomt, het sms alert is zo ingesteld dat als je nog geen contact hebt gehad met Carolien dat er dan een tweede keer als zij weer beschikbaar is een ontvang je weer een sms. Na 2x een sms alert te hebben ontvangen zal je geen bericht meer krijgen als Carolien beschikbaar is.

Je kunt hier zoveel gebruik van maken als je zelf wil. Houdt er wel rekening mee dat het 0.40 per ontvangen bericht kost. Het is geen abonnementsdienst dus je zit nergens aan vast.

 

Deze sms alert staat in verbinding met de website Angelguidance

Op de spirituele en paranormale hulplijn Angelguidance zijn er meerdere mediums, paragnosten en tarotisten aanwezig. Ook voor deze adviseurs is het mogelijk een sms alert aan te vragen.

Mocht het zo zijn dat je liever in contact komt met medium Danielle dan sms je “consult 04 naar 7373”

sms alert

 

Wees welkom voor een paranormaal consult. Weet echter wel dat vragen over de gezondheid niet beantwoord kunnen en mogen worden. Raadpleeg daarvoor ten aller tijden Uw arts/specialist

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin