Paranormale hulplijn

Paranormale hulplijn Astrostars

Wordt jij onze nieuwe collega? Paranormale hulplijn Astrostars is op zoek naar mediums, paragnosten, tarotisten, numerologe, astrologe, kaartleggers, healers en spiritueel coaches.

Ben jij paranormaal begaafd en wil jij graag vanuit huis consulten per telefoon geven? Gaat jouw hart er naar uit om door middel van jouw gaven een ander te kunnen helpen? Wellicht kan jij ons team versterken.

Er is een ruime keuze in het werken voor een paranormale hulplijn. Wat maakt Astrostars anders? Waarom zou je kiezen voor Astrostars?

De intentie van een paranormale hulplijn mag bij je passen. Het is de bedoeling bij alles wat je kiest in het leven dat jij je thuis voelt komen en op jouw plek bent. Dat de intentie van de paranormale hulplijn klopt/overeenkomt met jouw gevoel.

Astrostars is ontstaan vanuit de intentie mensen vanuit het hart te mogen helpen. Zonder schreeuwend over te komen dat mensen hier moeten zijn omdat hier de beste van de beste paranormaal begaafden voor hun klaar zitten.

Astrostars wil mensen niet overtuigen dat ze hier moeten zijn maar omdat ze zich aangetrokken voelen tot de adviseurs van Astrostars. Gewoon omdat het goed voelt, omdat de adviseurs die ze online zien een welkom en veilig gevoel uitstralen dat ze hier hun antwoorden mogen ontvangen.

Het gaat er om dat de spiritueel adviseurs van Astrostars bij kunnen dragen aan het helingsproces, verheldering en inzichten die de mensen nodig hebben. Als 10 minuten daarvoor voldoende is op dat moment dan zal het gesprek ook niet langer zijn dan dat.

De adviseurs van Astrostars weten dat de mensen die ze echt kunnen helpen bij hun zullen komen. Ze vertrouwen vanuit hun hart en weten dat het overtuigen van mensen om naar Astrostars te bellen niet nodig is.

Spreekt de intentie jou aan? En wil jij graag deel uitmaken van de paranormale hulplijn Astrostars?

Schrijf je dan hier in

Mocht je nog vragen hebben dan kun je hier contact opnemen met Carolien.

Paranormale hulplijn

Carolien de Bree

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin