Consult per email

Consult per email is omgezet naar een consult per chat

 

Per 1 januari 2018 is een consult per email niet meer mogelijk. Gezien de drukte is de duur eer het consult wordt ontvangen te lang.  Het is wel mogelijk een chat aan te vragen ipv een email consult. Kijk voor meer informatie op de Chat pagina. Klik hier voor meer informatie

Een betaling voor een email consult wordt omgezet naar een chat consult. app om een afspraak te maken naar 0611425988

Alles overzichtelijk en even rustig de tijd nemen om al jouw vragen in de mail te schrijven. Het voordeel van een email consult is vooral het terug kunnen lezen van de paranormale waarnemingen.

De kosten voor een consult per email is 40 euro. Jij kunt zoveel vragen stellen al je wil en Carolien neemt er ongeveer 45 minuten de tijd voor om jouw vragen te beantwoorden.

Tevens is het mogelijk om een foto mee te sturen via de aanvraag van het consult per email. Mocht het zo zijn dat je meerdere foto’s wil sturen dan kan dat na de aanvraag van het consult per email.

Je krijgt een bevestiging van jouw aanvraag en via de bevestiging kun je nog meerdere foto’s toesturen.

Je kunt alle vragen stellen over de liefde, toekomst, werk, wonen, familie, vrienden, relaties en ook een channeling vraag stellen.

Je hoeft niet veel tekst en uitleg te geven maar de vraagstelling is wel belangrijk. Wees duidelijk in wat jij wil weten en durf te vragen. Des te gerichter jouw vraag, des te duidelijker komt het antwoord door. Neem dat maar mee in gedachten als jij jouw vragen in het consult per email stelt.

Vul het formulier in en klik hieronder om de betaling te voldoen.

Consult per email

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw vragen

Je foto:

Als de vragen zijn gesteld en het consult is ontvangen dan kunnen er jammer genoeg geen vragen meer gesteld worden. Wil je toch nog iets weten maar de vraag is maar klein dan ben je altijd welkom om die ene vraag nog te stellen via de paranormale hulplijn Astrostars . Carolien is daar regelmatig aanwezig.

Het email consult wordt ongeveer binnen 6 werkdagen beantwoord. Zorg er wel voor dat de naam van aanvragen en betaling overeen komen. Mocht dit niet het geval zijn, laat het dan weten bij de aanvraag dat er onder een andere naam is betaald.

Wees welkom met al jouw vragen.

Warme groet, Carolien de Bree

paranormale hulplijn

Vragen over de gezondheid kunnen niet beantwoord worden. Raadpleeg daarvoor altijd Uw arts/specialist.

 

 

Consult per email

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
3Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin